JavaScript aanzetten
U heeft JavaScript uit, zet JavaScript aan om de website te gebruiken.
menu

Beara Way reisverslag Ierland dag 15

(Ontdek hier je favoriete vakantie in Ierland)

Beara Way reisverslag Ierland 2018
Overnachting: THUIS

Zaterdag 2 juni 2018

Vandaag gaat om kwart voor vier de wekker, want om half vijf moeten we al op het vliegveld staan. Het hotel is daar helemaal op ingericht en zelfs al zo vroeg in de morgen kunnen we in de centrale receptie een broodje en koffie pakken van een buffet. En er staat zoals afgesproken om even voor half vijf een chauffeur voor ons klaar die de koffers overneemt en ons met een prachtige Mercedes bus voorzien van luxe lederen stoelen naar de terminal brengt. Wat een top service, keurig voor de deur afgezet, en natuurlijk precies volgens het afgesproken tijdsplan. Bert vraagt zich alleen af hoe iemand zo vrolijk en opgewekt kan zijn als hij zijn gasten zo vroeg in de morgen al moet vervoeren. Weer een plusje voor de Ieren!

Bij de incheckbalie van Aer Lingus is het giga druk. Maar aangezien ik gisteren tijdens de busrit naar Cork al online heb ingecheckt kunnen wij doorlopen, onze bagage afgeven, en gelijk doorstappen naar de douane. Hier gaat bij mij helaas het alarm af waardoor ik een drugstest krijg. (Zou het van het gesnuif in de theewinkel gisteren komen vraag Bert zich af?) Gelukkig is alles goed en mogen we doorlopen. Ik moet alleen nog mijn fles zonnebrandcrème achterlaten die ik in de rugzak had laten zitten.

Na een kop koffie melden we ons bij de gate en hoeven we niet lang in de prachtige vertrekhal van Cork Airport te wachten. Precies op tijd mogen we instappen en vertrekken we naar Schiphol.

De vlucht naar huis verloopt weer vlot, het lijkt wel of wij altijd de wind mee hebben tijdens de vluchten. In Schiphol halen we de koffers op en maken de korte busrit naar de parkeerplaats. Rond de middag zijn we weer terug in Ter Apel met een zak vol herinneringen aan een geweldige avontuurlijke vakantie. En natuurlijk hebben we de foto's nog waar we nog lang van kunnen genieten en herinneringen mee op kunnen halen.

We kijken terug op een zeer goed geslaagde wandelvakantie en de Beara Way kunnen we aan elke wandelaar van harte aanbevelen. Niet alleen vanwege de bijzonder omgeving en avontuurlijke route, maar zeker ook door de ontzettend gastvrije en vriendelijke Ieren. Dat maakt een wandelvakantie dubbel zo leuk!

(Ontdek hier je favoriete vakantie in Ierland)


arrow_backVorige route arrow_backTerug route overzicht arrow_forwardVolgende route