JavaScript aanzetten
U heeft JavaScript uit, zet JavaScript aan om de website te gebruiken.
menu

Gastenboek

Richard
17-02-2024 14:47:13
Beste bert
Wij gaan in juni voor het eerst naar oostenrijk in het plaatsje kössen.
Wij houden van wandelen en plekjes verkenen.nu zagen wij op google een reisverslag die bestond uit 2 delen.rondje voralberg nu willen wij deel 2 gaan rijden maar mijn vraag is hoe lang heeft deze route geduurd en hoe laat zijn jullie vertrokken?

Bvd
Richard & Bianca
Bert Super
17-02-2024 19:00:17
Hallo Richard, Bianca,

De eerste keer Oostenrijk? Dat wordt een schitterende vakantie!

De twee delen van de beschreven rondrit zitten bomvol mooie plekjes, bezienswaardigheden en mogelijkheden even uit de auto te stappen met voor elk wat wils.

Wij hebben voor elk van de delen een dag uitgetrokken, maar geen tijd bijgehouden hoe lang we erover hebben gedaan. Natuurlijk waren het voor ons lange dagen omdat wij zo veel mogelijk in beeld wilden brengen voor jullie en de vele opties wilden kunnen beschrijven die we tegenkwamen.
De rit op zich is echt niet lang. De dingen die je gaat bezoeken en bekijken bepalen de tijd die je nodig hebt. Wil je er een halve dag uit of wil je je een lange vakantiedag vermaken, dat kun je helemaal zelf bepalen. En heb je er even genoeg van, de autobaan is altijd dicht in de buurt zodat je snel weer terug kunt zijn.

Ons advies; Gewoon gaan, laat het over je heen komen en geniet van de vele bijzonderheden onderweg zolang je er zin in hebt.

Groetjes en al vast een prachtige vakantie toegewenst,

Janny en Bert
Ronald
23-10-2023 20:04:38
Beste Bert, we hebben van de week nog een route van jullie gelopen. Dat was ook in Thüringen en dit keer de 22 kilometer rond Tambach-Dietharz. Nou het zijn er 29 geworden! Drie keer misgelopen! Nu is die 7 km meer, voor ons als Vierdaagse lopers, geen probleem, maar het is toch balen als je terug moet naar de route omdat het niet goed uitgelegd is of wellicht in de tijd gewoon veranderd is ter plekke.
Voor de rest hebben we echt weer ontzettend genoten. Wederom frisjes, dit keer rond de 14 graden, maar dat is om te wandelen voor mij iig heerlijk! Nogmaals dank voor de mooie, wat langere tocht!!
Groetjes Ronald en Inge
Bert Super
23-10-2023 20:40:21
Beste Inge, Ronald,

Jullie zijn lekker fanatiek bezig in het Thüringer Wald!

Een lang stuk fout lopen en zoeken naar de juiste route overkomt ons allemaal wel eens maar dat is zeker niet leuk als je een kortere route gepland hebt.

In de Harz en het Thüringer Wald zijn veel werkzaamheden geweest en soms nog steeds gaande na het afsterven van zoveel bossen. Wij hebben al meerdere routes hierop aan moeten passen helaas.

Zouden jullie aan kunnen geven waar het volgens jullie het volgens ongeveer fout is gegaan? Misschien even in een email aan info@superfamilie.nl? Wij willen natuurlijk voorkomen dat ook anderen de juiste route niet goed vinden.

(We kunnen een waarschuwing plaatsen vooralsnog alleen met de gps.track de route te doen, of, als we de fout kunnen vinden, de route corrigeren. De laatste optie is om deze route vooralsnog niet meer aan te bieden tot we daar volgend voorjaar zelf weer hebben gelopen om de situatie te bekijken).

Hartelijke groet,

Janny en Bert
Ronald
18-10-2023 17:42:04
Hallo Bert, vandaag samen met mijn vrouw en onze Duitse Herder, de wandeltocht “Schneekopf Gehlberg Ilmenau” gelopen.
Fantastisch wat een gave tocht! Prachtige route, mooie vergezichten. Echt een aanrader als je in het Thüringen Wald verblijft. Wij hebben echt genoten onderweg en met jullie site op de telefoon konden we de route perfect volgen.
Dank daarvoor!
Het was een dag genieten! Frisjes, rond de 10 graden, maar met vaak het zonnetje erbij voelde het als echt vakantie!
Vriendelijke groeten Ronald en Inge, Oosterwolde (Friesland)
Bert Super
19-10-2023 17:56:49
Hallo Inge en Ronald!

Dank jullie voor deze leuke reactie vanuit het Thüringer Wald!

Met 10 graden was het zeker niet warm, vooral op de hoge toppen waarschijnlijk een koude dag, maar de route Gehlberg bevat ook een paar stevige klimmetjes die vast wel hebben geholpen een beetje warm te lopen.

Fijn om te lezen dat jullie een mooie wandeldag hebben gehad en dat de route nog in orde was. Dat ga ik dadelijk weer bij de routebeschrijving vermelden.

Nog heel veel wandelplezier toegewenst,

Janny en Bert
Ter Apel
Mireille
17-07-2023 21:04:13
Beste Janny en Bert,

We hebben al eerder, met veel plezier, gebruik gemaakt van jullie site voor onze vakantie in Oostenrijk.
Dit jaar is ons oog gevallen op Lungau. We hebben de verschillende wandelroutes bekeken en hebben 2 vraagjes daarover.
1) zijn de routes ook geschikt om met een (loslopende) hond te lopen?
2) jullie hebben het over een wandelkaart van Kompass. Is dit kaart 67 met schaal 1:50000?

Alvast bedankt voor jullie reactie.
Met vriendelijke groeten
Mireille
Bert Super
17-07-2023 21:24:25
Hallo Mireille!

Wat leuk om te lezen dat jullie al vaker gebruik hebben gemaakt van onze wandelroutes. 👍 En dus nu richting de Lungau? Daar ga je geen spijt van krijgen. Wij waren er erg van onder de indruk zoals je in de routebeschrijvingen kunt lezen.

Voor wat betreft jouw vragen, jullie hond kan prima mee naar die omgeving en kan bijna altijd wel los lopen. In de bergen moet je er natuurlijk rekening mee houden dat je wel eens over een Alm loopt waar koeien, paarden, geiten of schapen kunnen grazen. Dan zal de hond wel even een stukje vast moeten. Kijk ook even de wandelroutes goed na op de moeilijkheidsgraden, niet elke route is altijd even geschikt. Met een klein hondje lukt het altijd wel, maar met grotere honden kan het soms lastiger zijn als er bijvoorbeeld een stukje klauterwerk aan te pas komt.

De beste Lungau kaart is inderdaad nummer 67 van Kompass, bovenaan elke route vindt je een directe link naar de kaart die wij hebben gebruikt.

Heel veel wandelplezier toegewenst,

Janny en Bert
Riek
04-06-2023 10:03:41
Beste Janny en Bert,

Wat een geluk dat we jullie site hebben gevonden. Na jarenlang kamperen in Schotland en de Franse Alpen vinden we dat Oostenrijk nu ook op ons programma moet staan.
Het zoeken naar een overnachtingscamping in Duitsland stemde ons niet vrolijk. Uiteindelijk hebben we via jullie site een camping gevonden.

Ook zijn we blij met de wandeltips die we op jullie site gevonden hebben. Ga vooral zo door. Bedankt.

Vriendelijke groet,
Henk en Riek
Bert Super
20-06-2023 12:47:52
Hallo Henk en Riek,

Sorry voor de late reactie, wij waren zelf ook even met vakantie. 😎

Fijn dat jullie onze site hebben weten te vinden en dat jullie er iets aan hebben gehad voor zowel een prima overnachtingsadres in Duitsland als met de wandeltips!

Nog heel veel wandelplezier toegewenst,

Janny en Bert
Marieke
09-04-2023 20:01:16
Al surfend kwam ik op jullie site terecht als voorbereiding op onze vakantie, wandelen in Saksische Schweiz. Aangezien we met een caravan gaan en een dochter van 10, maken we een tussenstop in de Harz waar we al eens eerder geweest zijn en veel gewandeld hebben, maar ik op de site las dat we daar ook nog het nodige aan natuurschoon hebben laten liggen!

Hoe dan ook, een leuke, informatieve site!

Hartelijke groet,
Marieke
Bert Super
11-04-2023 14:05:45
Hallo Marieke,

Dat heb je goed gezien, in de Harz valt heel veel te zien en te beleven. Maar de Saksische Schweiz hoort toch wel bij de topbestemmingen van Duitsland, een goede keuze voor een kortere of langere vakantie.

Wij hebben dit weekend weer een ander gedeelte van Duitsland verkent, het Extertal tussen
Bieleveld en Hannover. Veel dichterbij en ook dit blijkt een top bestemming te zijn waar we de komende tijd regelmatig zullen zijn. (We hebben er onze caravan achtergelaten zodat we er regelmatig een weekend naar toe kunnen).

Groetjes en nog heel veel wandelplezier,

Janny en Bert
Ron van der Beek
14-11-2022 09:10:33
Beste Janny en Bert,
gisteren hebben we Hagen Am Teutoburgerwald gewandeld. Fantastisch wandelweer met herfstkleuren op zijn best. Echter de Duitse bosbouwers zijn aardig bezig geweest waardoor vele markeringen (route O in dit geval) zijn verdwenen; ook een lantaarnpaal in het dorpje Sudenfeld; zelfs een gele richtingsaanwijzer is compleet verdwenen. (de betonnen sokkel staat er nog wel)
Met name het stuk na de rotsformatie "de Grafentafel" is hierdoor onduidelijk geworden.
De wandeling werd hierdoor uitdagender dan dat we bedacht hadden en kwamen zelfs in het donker bij de auto terug. Desondanks genoten.
Met vriendelijke groet,
Ron
Bert Super
14-11-2022 18:05:30
Beste Ron,

Ontzettend bedankt dat je hier melding van maakt, erg vervelend als de omstandigheden zijn gewijzigd en het een puzzeltocht gaat worden. Wij hebben al meerdere routes in het Teutoburgerwald aan moeten passen omdat er werkzaamheden zijn geweest nu de kever ook hier de naaldbossen heeft aangetast, maar deze bij Hagen hadden wij nog niet weer nagelopen.

Voor komende zaterdag hadden we een andere route op het oog, maar dit krijgt prioriteit. We gaan dit het komende weekend zelf bekijken en de beschrijving/foto's hierop aanpassen.

Hartelijke groet en nog heel veel wandelplezier toegewenst,

Janny en Bert
Teun Versteeg
01-10-2022 13:04:45
Mooi om die verhalen te lezen.

https://diezillertalerfans.blogspot.com/?m=1
Bert Super
02-10-2022 10:48:37
Hallo Teun,

Dank je voor je reactie! Maar dit geldt zeker ook voor jullie Zillertaler blog waar ik regelmatig even langs kom om jullie vakantiebelevenissen te volgen en daar tips uit te halen.

Hartelijke wandelgroet,

Janny en Bert
Maaikr
22-09-2022 15:50:53
Wat een fijne, leerzame website! Dank!
Bert Super
23-09-2022 16:20:27
Hallo Maaike,

Dank je voor de reactie, fijn om te lezen dat je iets aan onze informatie hebt gehad!

Hartelijke groet en nog heel veel wandelplezier,

Janny en Bert
Bert
15-06-2022 17:05:08
Bert,

Probleem is opgelost.
De witte letters zag ik alleen op mijn tablet.
Ergens heb ik een instelling veranderd en nu kan ik wel de tekst lezen.
Bedankt voor alle moeite.

m.v.g. Bert
Bert Super
15-06-2022 19:23:52
Dag Bert,

Fijn om te lezen dat het toch is gelukt! Het was mij ook nog niet gelukt om het probleem te reproduceren, dat probeer ik dan ook verder niet meer. 👍

Dank je voor het melden,

Bert Super
Bert
12-06-2022 23:24:49
Beste Bert,

Je hebt een hele leerzame site.
Maar is het mogelijk dat je de witte tekst kan veranderen in een meer leesbare kleur.
Het is erg lastig lezen nu.
Alvast bedankt.

m.v.g. Bert
Bert Super
13-06-2022 18:44:12
Hallo Bert,

Dank je voor je reactie in ons gastenboek.
Dat de menu's met witte lettertypen slecht leesbaar zijn heb ik in de 18 jaar dat we deze site hebben nog niet eerder te horen gekregen. Kan misschien te maken hebben met de browser die je gebruikt en de daarin ingestelde achtergrondkleur. Op de donkergroene en zwarte achtergrond is bewust voor een witte letter gekozen om het leesbaar te maken. Dit ga ik eens onderzoeken en zo mogelijk aanpassen.

Hartelijke groet,

Bert
Ronnie Reinink
06-06-2022 09:01:43
1e Pinksterdag de route Georgsmarienhütte gelopen aan de hand van de PDF uitdraai. Prachtige route en perfect omschrijving van de route op papier 😀👍🏻
Bert Super
06-06-2022 12:13:09
Hallo Ronnie,

Het was gisteren een prachtige dag voor een wandeling in het Teutoburgerwald, voor Duitse begrippen vonden we het hier en daar zelfs tamelijk druk.

Hartelijk dank voor je melding dat de route nog in orde is.

Nog veel wandelplezier toegewenst,

Janny en Bert
Sandra Van Beek-Bontkes
19-05-2022 21:22:16
Beste Superfamilie,

Inmiddels gaan jullie al een paar jaar mee naar Kotschach en omgeving, dus wordt het tijd voor een berichtje! Meerdere wandelingen rond de Plockenpass hebben we met jullie gelopen (jullie in de bloedhitte, wij ploegend door sneeuw). Ook de Garnitzenklamm, Weissenbachklamm en nog wat pareltjes van de site geplukt. Dank daarvoor en op naar de volgende vakantie(s)!

Familie van Beek
Bert Super
20-05-2022 18:29:50
Hallo familie beek, hallo Sandra,

Wat ontzettend leuk om weer eens van jullie als fans van het Gailtal in Kärnten te horen!
De afgelopen twee jaren was het lastig om naar Oostenrijk af te reizen, maar het vooruitzicht dit jaar is gelukkig weer positief, dus Kötschach ligt weer binnen bereik.

Hopelijk kunnen jullie er weer een fijne vakantie doorbrengen en nog meer mooie wandeldoelen opzoeken. Ook wij gaan dit prachtige land weer voor drie weken bezoeken. Onze 28 jaar oude caravan hebben we eindelijk vervangen voor een nieuwe, met pijn in het hart, maar we kunnen er weer jaren tegenaan en gaan op zoek naar nog meer fantastische wandeltochten in de bergen voor onze trouwe volgers.

Hartelijke groet en heel veel wandelplezier toegewenst,

Janny en Bert
Natasja Vermeulen
21-04-2022 11:38:59
Beste familie

Per toeval kwam ik jullie website tegen en ik heb deze meteen bij de favorite gezet, als liefhebbers van wandelen in de bergen komen jullie tips zeker van pas.
Wij Rian en ik gaan al jaren naar het kleinwalsertal in voralberg om te wandelen maar willen nu eens naar de andere kant enkel zag ik jou omschrijving van de camping grosswalsertal wat betreft water weinig douches en wachtrij, hierdoor ga ik nog eens rondkijken bij andere campings in de buurt van brandertal. want ook deze plek spreekt ons erg aan.

Groeten Natasja
Bert Super
21-04-2022 18:43:56
Hallo Natasja en Rian,

Hartelijk dank voor je bericht in ons gastenboek, leuk dat jullie onze website hebben gevonden!

Het klopt dat de douches in het Grosswalsertal te wensen over lieten, erg jammer want de ligging van deze camping is juist zo bijzonder mooi.
Maar, er zijn zeker alternatieve te vinden in een van de vijf dalen rond Bludenz. Bijvoorbeeld in het Montafontal heb je meerdere campings en dan zit je ook vlak bij het Brandnertal en Grosswalsertal.

Heel veel succes met uit uitzoeken en natuurlijk heel veel wandelplezier toegewenst!

Janny en Bert
Trinke Niesen
06-04-2022 21:22:34
Beste super familie,

Een aantal jaren geleden erg genoten van jullie wandelingen in Thuringen wald, Duitsland. Afgelopen vakantie daarom gelijk jullie website nagekeken of jullie er (Mullerthal, Luxemburg) een wandeling hadden, en ja hoor! Zondag 3 april jullie rondwandeling gemaakt in het Mullerthal. Prachtige route en omgeving. Heel erg bedankt hiervoor! Kaart en omschrijving waren weer tip top! Groetjes Trinke
Bert Super
07-04-2022 17:55:58
Hallo Trinke!

Leuk weer eens van je te horen. Dat jullie in het Thuringer Wald zijn geweest kunnen we ons nog herinneren, dan is de Eifel weer heel iets anders. En al zeker onze route door het Mullerthal.
Twee jaar geleden waren daar grote problemen na een storm en overstromingen waarbij vooral het smalle Mullerthal niet meer begaanbaar was. Zelfs een deel van de weg door het dal was weggespoeld. Wij zijn dan ook blij te lezen dat ook onze rondwandeling weer helemaal toegankelijk is.

Dank je voor de melding en nog heel veel wandelplezier,

Janny en Bert
Gerard D
22-03-2022 11:16:25
Goedendag familie Super, ik heb weer een mooie route gedownload van jullie site, bedankt hiervoor, ik breng regelmatig een bezoekje hier, maar laat niet altijd een bericht achter, ik dacht het wordt weer eens tijd voor een bedankje, bij deze dus.

Vriendelijke groet

Gerard D, de ex ambulance medewerker.
Bert Super
22-03-2022 15:46:14
Beste Gerard,

Altijd leuk om weer eens van je te horen en natuurlijk zijn we blij dat je nog steeds gebruik maakt van onze routebeschrijvingen!

Heel veel plezier met de route die je hebt uitgezocht,

Janny en Bert
René
06-10-2021 19:51:26
Beste wandelaars,

Tijdens onze afgelopen zomervakantie hebben we jullie Rondwandeling Seewaldsee (80) gelopen. Jullie beschrijvingen zijn (volgens mij) niet gedateerd en de beschrijving van de Rondwandeling Seewaldsee is mogelijk al wat ouder. Zo is het hutje rond een waterrad op het gedeelte van de oude (Säge) Walserweg inmiddels verdwenen. Alleen het waterrad stond er nog.

En, ergens, lager op de berghelling in het bos, kwamen jullie langs een splitsing die wij niet opgemerkt hebben. Nog weer wat verder, ging er bij jullie een paadje links omlaag met wit/rood/wit markering en ook dat hebben wij niet gezien.

Bij interesse hebben we een gps track (FIT-bestand) van de door ons gemaakte wandeling.

Groeten, René
Bert Super
09-10-2021 13:26:25
Beste René,

Hartelijk dank voor je reactie op de route Seewaldsee! (Volgens mij ging er even iets mis met de email bevestiging van je bericht, dat probleem op de server is nu verholpen).

Van de meeste routes krijgen wij meerdere keren per jaar wel meldingen dat ze in orde zijn of dat aanpassingen moeten worden gemaakt. Zo blijven ze met behulp van de wandelaars actueel. En natuurlijk lopen we zelf ook zoveel mogelijk routes opnieuw. Het aantal meldingen was de laatste tijd heel laag vanwege Corona, maar dat komt nu gelukkig weer op gang.
De route Seewaldsee echter, daar hebben we al langere tijd geen reactie meer op gehad. Het is toch een hele aantrekkelijke route, maar deze schijnt duidelijk minder vaak nagelopen te worden.

We zijn dan ook erg blij daar weer een melding van te krijgen en daarmee de kans om waar nodig aanpassingen te maken.

Het aanbod om het GPS bestand op te sturen is zeer welkom, (bert@superfamilie.nl) dit zal ons helpen om de beschrijving weer in orde te maken. (Zelf komen we waarschijnlijk pas volgend jaar weer in het Vorarlberg).

Hartelijke groet,

Janny en Bert
Koop en Brenda
14-09-2021 08:34:50
Dag familie!

We willen graag onze enorme dank uitspreken voor de enorm handige site!
We gebruiken de routes voor het tweede jaar. Ons uitvalspunt is een blokhut op de camping in Reisach. We zeggen tijdens het lopen vaak; even kijken wat de meneer nu precies schreef, dus je bent vaak mee onderweg 😉 . De routes zijn zeer nauwkeurig en brengen ons op de mooiste plekjes! Super bedankt hiervoor! Onze favorieten, maar ook pittige zijn de Gartnenkoffel en de route naar de refuli marineli. Maar de klammen waren ook prachtig! Vandaag de laatste grote tour naar de zollersee vanaf Straniger alm. We zijn benieuwd! Nogmaals enorm bedankt, hartelijke groet, Koop en Brenda ps; we krijgen steeds meer de smaak van het wandelen te pakken en zeiden van de week; Schotland, Ierland lijkt ons ook wel wat! Wat schetst net mijn verbazing, ook daar veel reisverslagen van. We gaan er thuis ons eens in verdiepen.
Bert Super
15-09-2021 19:59:09
Hallo Koop en Brenda,

Wat een ontzettend leuke enthousiaste reactie! Al twee jaar met onze routes op vakantie, dat lezen we natuurlijk graag. Het record hebben jullie hiermee nog niet verbroken, we hebben al fans die jaar op jaar onze voetsporen volgen, maar dit is al geweldig natuurlijk.
Hopelijk hebben jullie ook vandaag weer een leuke dag boven op de Straniger Alm door kunnen brengen. Alleen al de route omhoog naar de Alm vinden we steeds weer prachtig om af te leggen.

Aan het Gailtal denken we nog altijd met warme gevoelens terug, ook al zijn we er zelf al een tijdje niet meer geweest. Moeten we toch weer eens opzoeken, het blijft een schitterende wandelomgeving waar heel veel te ontdekken valt.

Jullie hebben het inderdaad goed gezien, mocht je eens naar Schotland of Ierland willen voor een wandelvakantie dan kun je daar ook veel informatie over vinden. We kunnen nu al wel verklappen dat dit echte aanraders zijn, mocht je de kans krijgen dan doen!

Daarnaast hebben we de afgelopen weken de Sächsische Schweiz verkent, met name de Malerweg in dat gebied. Dat zal de volgende waardevolle en indrukwekkende aanvulling op de site gaan worden waar we de komende maanden aan werken.

Hartelijke groet en nog heel veel wandelplezier toegewenst,

Janny en Bert
Carola
22-08-2021 13:47:19
Beste superfamilie,

Hartelijk bedankt voor jullie uitgebreide beschrijving van "De Kleiner Pal". Door jullie mooie en uitgebreide beschrijving waren we enthousiast gemaakt om deze wandeling te maken, ook al zaten we een uur rijden hier vandaan én waren er in onze vakantie-omgeving ook wel mooie wandelingen te vinden. Het geschiedenis aspect sprak onze zoon van 10 jaar vooral aan en in combinatie met de uitgebreide beschrijving, zijn we toch hierheen gereden vanuit Grosskirchheim. En hier hebben we geen spijt van gehad. Wat een schitterende wandeling en een indrukwekkend "museum" bovenop de berg. We hebben genoten van de wandeling hier naar toe. Terug dachten we 200 meter steil te moeten afdalen, om daarna relaxed verder te wandelen over de bosweg. Maar er kwam maar geen eind aan de steile helling. Onderweg kwamen we ook nog 2 mannen tegen, die bleken aan het werk te gaan in het museum. Ook zij vertelden dat we nog wel een stuk dalen te gaan hadden, en daarna nog een heel stuk lopen tot de grens waar onze auto stond. Maar, wij hadden het makkelijk zeiden ze, omdat we daalden, zij moesten omhoog. Doorzetten dan maar. Terug was ook geen optie, daarvoor hadden we al te vaak gedacht dat het beter en minder steil werd.... Wat waren we blij dat we eindelijk op een mooie alm terecht kwamen en het relaxte wandelen kon beginnen. Helaas was het Plockenhaus gesloten, dus daar even bijkomen op het terras was niet mogelijk. Even doorzetten tot de grenspost dan maar.
Achteraf bleek dat we toch een verkeerde weg genomen hadden en dus toch op de Landsturmweg, de Steig, uitgekomen waren. Vandaar dat we het zo'n heftige wandeling vonden. Extra dankbaar dat we heelhuids beneden gekomen waren. Maar het is een onvergetelijke ervaring geweest! Bedankt voor jullie reisverslag, anders waren we er nooit gekomen.
Bert Super
15-09-2021 19:51:15
Hallo Carola,

Wat goed zeg, een 10-jarige zoon die interesse heeft in de geschiedenis over de confrontaties tussen Italië en Oostenrijk en daar ook nog een flinke wandeltocht voor over heeft!

Daar boven op de Kleine Pal zijn wij meerdere keren met soms jaren tussenpozen geweest en het is steeds weer fascinerend om te zien hoe ze daar in die tijd hebben moeten leven. Een hele bijzondere bestemming met een heerlijke wandeling er naar toe.
Jammer dat de afdaling bij jullie niet zo goed is gegaan. Het juiste pad omlaag is soms wat slechter te vinden als er weer eens een slecht-weer-periode is geweest, het duurt dan altijd weer even voor de waterschade hersteld is en de route weer goed te volgen is. En dan ook nog het mooie Plockenhaus gesloten. Dan treft je het even niet.

Fijn om te lezen dat jullie het desondanks hebben gered en toch terugkijken op een geslaagde wandeldag.

Nog heel veel wandelplezier toegewenst,

Janny en Bert
Danielle Vinken
09-08-2021 21:37:11
Hallo, voor het tweede jaar genieten we van de fantastische Alpen in Karinthië. We maken veelvuldig gebruik van jullie wandelingen en website en hebben al vele mooie wandelingen gemaakt! Dank daarvoor!!!!!
Bert Super
15-09-2021 19:36:51
Beste Danielle,

Wat fijn dat je een bericht achter hebt gelaten op onze wandelwebsite. Het is ontzettend leuk om te lezen dat we elk jaar meer fans krijgen die regelmatig gebruik maken van onze wandelroutes.

Het was dit jaar een beetje stil met het verder uitbouwen van de site omdat het reizen naar het buitenland helaas op een laag pitje heeft gestaan, maar ondertussen hebben ook wij weer nieuwe gebieden kunnen onderzoeken en hele leuke wandeltrajecten gevonden. De komende maanden gaan we weer hard aan het werk om dit op de site beschikbaar te maken.

Hartelijke groet,

Janny en Bert