JavaScript aanzetten
U heeft JavaScript uit, zet JavaScript aan om de website te gebruiken.
menu

Doorreis en wandelcampings in Duitsland

Onze campingtips voor op doorreis of een mooie wandelvakantie

Duitsland is een prachtig land voor een korte of langere vakantie. Onze favoriete campings als uitgangspunt voor wandeltochten zijn in blauw aangegeven op de kaart. Stuk voor stuk kleine rustige campings in de nabijheid van bijzondere natuurgebieden.

In het rood de campings voor op doorreis in Duitsland langs de autobaan. Wij zijn altijd op zoek naar een camping voor onderweg in Duitsland die de moeite waard is om aan te doen. Er zijn veel mogelijkheden, maar lang niet allemaal even goed. Hutje-mutje op elkaar op een modderig terreintje, veel geluidsoverlast, of een camping die vaak al snel vol zit. Kortom; teleurstellingen.

De hieronder aangegeven overnachting campings hebben onze voorkeur. Een overnachting op deze plaatsen geeft ons op de heenweg echt het gevoel al met vakantie te zijn. Op de terugweg komen wij er graag om een laatste vakantiedag te genieten.

Aanbevolen camping voor een Duitsland vakantie.

Aanbevolen camping voor overnachting langs de Duitse Autobahn.

(Klik op de kaart om naar de camping te gaan)

(Of klik hier om een vakantiehuis te huren in de Duitse natuur)

Knaus Campingpark Hünfeld Prafrost bij Fulda Camping Ostrauer Mühle Bad Schandau Elbe Camping am Mühlenteich Lingerhahn aan de A61/E31 Tenda camping Feilnbach. (München - Rosenheim) Camping Zierenberg bij Kassel aan de A44 naar de website van Camping Perlenau Monschau Camping Mainblick in Schwarzenau bij Wurzburg aan de E45 Ferienpark Teutoburgerwald in Barntrup bij Detmold naar de website van Camping Reles Mühle in Obersgegen Vianden Camping Paulfeld Catterfeld Camping Am Auwaldsee in Ingolstadt

(Klik op de kaart om naar de camping te gaan)

(Of klik hier om een vakantiehuis te huren in de Duitse natuur)


arrow_backTerug